Filmtips - Echelon Conspiracy

Illustration gjord i Photoshop CS5
 
Handling -

Den amerikanska ingenjören Max Peterson får ett paket från en okänd avsändar på sitt hotell och i paketet ligger det en telefon som skickar väldigt märkliga sms, även dem från en okänd avsändare.
 
I meddelandena som han får på mobilen så står det om saker som kommer att hända i framtiden, allt ifrån vilka aktier som kommer stiga till vilken spelautomat som kommer ge vinnst och efter att smsen har övertygat honom så förväntar han sig att bli rik med denna smarta telefon.
 
Säkerhetsagenter från FBI är ute efter vem som sänder meddelanderna då det har hänt med ett gäng andra människor men som nu är döda.
 
Mitt omdöme -
 
Jag tycker om den här filmen väldigt mycket och mobilen som används i filmen är faktiskt reklam för Nokia och om man kollar upp telefonen så får man upp väldigt många och intressanta artiklar om framtida mobiler med avancerad nanoteknik.
2
Daniel Lilja

Gillar du filmen kan du läsa en bok som heter Geim skriven av en svensk kille vid namn Anders De La Motte. Den påminner om filmen men är lite roligare då den utspelar sig i Sverige.

Svar: Tack för tipset! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Anonym

Den filmen låter intressant, värt att se ikväll kanske! :)

Svar: Det tycker jag att du ska göra :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar