Stop acta - vakna Sverige! stå upp för er frihet!



I en nära framtid måste vi stå för våra rättigheter! Våra liv närmar sig en drastisk förändring! Vi närmar oss en värld där allt vi gör är övervakat och våra sista friheter tas ifrån oss! Vi har redan lyckats ta ner SOPA och PIPA, men under detta händelselopp utvecklades något bakom våra ryggar... något mycket farligare!


ACTA var helt hemligstämplat fram tills att Wikileaks, 2008, fick tag på ett dokument om utvecklingen av ett vapen mot mänskliga rättigheter! Vi trodde aldrig att detta skulle skrivas under... men det gjorde det. Nu sitter vi här och inväntar en dom. En dom som kommer göra oss till regeringens slavar. Tänker vi låta detta ske? Nej! I en snar framtid skall vi kriga! 2012.4.22 börjar vad vi kan kalla ett nytt världskrig. Ett krig för att försvara våra rättigheter!


Men tiden är emot oss. Vi måste agera! Demonstrera för att beskydda våra rättigheter. Denna demonstrationen ska visa människan att hoppet finns... och att vi kämpar för det! Anslut er som kämpar för att försvara friheten! För att försvara våra rättigheter att LEVA!

 


- INFO - INFO - INFO-INFO - INFO - INFO-INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO-INFO - INFO - INFO-INFO -



Vad är ACTA? Svaret finner ni HÄR! - - - Där står allt som ni bhöver veta om ACTA och var olika demonstrationer kommer att hållas landet runt.


STOPPA ACTA/SOPA/PIPA NU!
8
Elinor

Sv: Tack så mycket! :D

Evelina

Sv; man tackar!

alma asplund♥

Cool blogg!

Rebecka - fotoblogg

Sv: Tackar, tackar! :)

Rebecka Johansson

Tack så mycket för svaren! :)

Izabella

SV: Tack! :)

Erika

Fattar inte det där riktigt.. Vad händer? Blir fan lite skraj bara av att läsa haha

YoutubeSweComedy

Bra skrivet! Alla verkar inte fatta vad det handlar om.

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar