En svampletardag

 
Nu är man ganska så trött efter en så varm dag som denna och nu är huset lagom uppvärmt så fläktarna är på för fullt i rummet. Kom hem för ett tag sedan från en go kräftskiva hos mormor och morfar, som blev av lite tidigare det här året men det gör ju ingenting.
 
Bilderna är dock tagna för ett tag sedan när jag, föräldrarna och några av hundarna var ute och letade svamp, det är ju egentligen lite för tidigt för det då de flesta svamparna dyker upp på hösten men vi hade hittat en del någon vecka innan den här gången så vi skulle se om det fanns fler.
 
Men så mycket mer fanns det inte, vi hittade några enstaka här och där och när vi sa till hundarna att nosa på dem för att leta efter fler så valde de att käka upp dem istället haha. Farsan har även visat hundarna blåbär så nu går de och käkar blåbär helt självmant när vi är ute och går med dem, så de är inga bra bärplockare direkt för de äter ju upp dem så fort de får synd på dem.
1
Hanna Victoria Sahlqvist

Haha skojjiga hundar som äter svamp ;)
Bilden på bilden skulle ju lätt kunna vara en riktigt reklambild, super snygg :D

Svar: Ja de är ganska roliga haha. Tack så mycket! Ja, det hade ju inte varit helt fel att få fota åt ett bilmärke nån gång. :)
simonpixel.webblogg.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar