Översvämning

 
De senaste dagarna har ju inte varit så roliga direkt och man är ju ganska trött nu efter mycket slit. Det började med att farsan skulle ner till källaren/tvättstugan med tvätt och kliver rätt ner i 30 cm djupt vatten och märker att alla rummen i källaren har lika mycket vatten, det är åtta rum i källaren så ni kan ju tänka er att det blev en del jobb.
 
Så nu har vi haft räddningstjänsten, kommunen, med flera som har varit här då och då och kollat läget när vi har tömt ut vattnet och brytit upp 2 golv, på bilderna kan ni se före och efter. Men det är inte vi som har lagt in golvet och väggarna där utan det var dem som bodde i huset tidigare och det är ganska osmart, en källare ska ju inte ha material som drar åt sig fukt direkt.
 
Nu rinner det fortfarande vatten och hittills har vi pumpat ut över 50.000 liter vatten, ja jag vet det är enorma mängder och är knappast bara regnvatten. Förmodligen så var det stoppet i vägbrunnarna som gjorde det mesta men det är ju fortfarande problem att det kommer vatten därifrån nu med, så får se om kommunen vill erkänna nån gång att det är något fel från deras håll med och inte bara våra grejer, de verkar nämligen inte så sugna på att försöka lösa det.
4
Elin Magnusson

usch vad jobbigt! och ja, förra ägarna verkar ju inte va så smarta.. funderade direkt på varför det va typ tapet i en källare :o
synd att allt regn ska hamna där det inte behövs, skicka det till västmanland istället :(

Svar: Nä precis, aja blir att riva ner det mesta där nere. Ja det hade ju varit bättre om man kunde skickat vattnet dit.
simonpixel.webblogg.se

Anonym

Usch va tråkigt att läsa!
Har själv några vänner som drabbats av branden och vissa av röken från branden i Sala.
Mycket som hänt de senaste dagarna

Svar: Ja inte så kul, är det inte för mycket vatten så är det för mycket värme.
simonpixel.webblogg.se

Ghugge

Fy tusan så jobbigt! Ni måste väl få ersättning av kommunen om det är vägbrunnar som orsakat detta..? Hoppas det löser sig på bästa sätt!!

Svar: Ja ganska jobbigt, nja de kommer nog aldrig vilja erkänna deras inblandning i det. Får hoppas att det räcker med hemförsäkringen, men det kommer ju fortfarande vatten så något måste ju kommunen göra, deras bilar har varit på vägen utanför i två dygn nu med och försökt fixat något stopp i brunnarna men verkar ju inte lyckats ännu. :/
simonpixel.webblogg.se

Sofia Wigen

Amen shit, vad jobbigt! När det regnade mycket häromdagen så kom det in lite i vårt garage också..men dock så är det inte trägolv där utan bara cement! Hoppas allt fixar sig nu!

Svar: Ja som sagt de som bodde här innan visste nog inte hur en källare ska va vara, jo det kommer det nog göra efter en massa jobb så. :)
simonpixel.webblogg.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar