Alix & Xzipper i vinterskogen

 
Igår så drog jag och farsan ut en sväng med Alix, Samo och gästen Xzipper som var här i några dagar och vi fick fundera en liten stund på vart vi skulle åka men tillslut så blev det en promenad i skogen. Det var ingen liten promenad heller vi var ute en timme i kylan så man var ju ganska så frusen när man kom hem hehe.
 
Det var rätt så mörkt där inne i skogen med så det var inte helt lätt att få till bra bilden men några blev det allt. Det var andra gången som lilla valpen Xzipper var ute i skogen, annars är han ju mest i staden där han bor men man märkte att han tyckte det var väldigt roligt att springa runt med de andra hundarna i skogen och han började till och med att spåra lite ibland och de andra hundarna med så vi förstod ju att det var något i närheten eftersom hundarna sa det men vi såg inget, inte för ens vi satt i bilen påväg hem för då såg vi flera rådjur så det var ju förmodligen det som det kände i nosarna. Man kanske ska börja ha med sig en hund när man ska fota vildliv för man kan ju inte mäta sig med deras luktsinne direkt.
4
G I N A ~

grymt fina bilder! :)

Svar: Tusen tack! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Alina

Fina bilder! :)

Svar: Tackar! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Amanda Duvenäs

Fattar inte hur jag inte sett din blogg tidigare, men började följa dig nu iaf. Första bilden är min favorit, supersnygg!

Svar: Åh så trevligt, alltid roligt med nya läsare. Tack så mycket! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Sandra Lundin

Så fina bilder! Dör lite på hunden på sista bilden, så otroligt söt :D

Svar: Tusen tack! Haha ja visst är han. :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar