Det har blivit några platser

 
Farsan önskade sig en väggkarta i julklapp, men innan vi kunde hänga upp den så var vi ju tvugna att skaffa lite grejer eftersom vi inte vill göra en massa hål i väggarna med kartnålarna. Men idag på morgonen så hängde den i köket och nålarna som har satts dit visar på alla agilitytävlingar som familjen har varit på.
 
Jag har dock inte varit med på alla tävlingar men när jag var yngre så var jag det så alla nålar som är ditsatta vid Skåne har jag nog varit och eftersom vi bor i södra Sverige så är det ju inte så konstigt att det är där man har varit. Jag kom på att jag inte har varit högre upp än Borlänge, d.v.s jag har ju inte varit genom halva landet ens.

Ljuset i vintermörkret

 
Det har inte varit speciellt många vackra vinterdagar det här året åtminstone inte "fotomässigt" och inte där jag bor men de få dagarna som det har varit fint så har det varit när det har varit mycket snö, ingen vind och lagom kallt men framför allt på mornarna när första ljuset kommer från soluppgången.
 
Just den här morgonen och just de här bilderna så försökte jag fånga ljuset och som ni kanske redan vet så är det ju inte så lätt att bra fota "ljuset" men genom att välja motiv som i sig inte är så tilltalande så var det just ljuset som gjorde de intressanta tyckte jag.
3

Xzipper i snön

 
Då fick man återigen besök av den lilla krabaten Xzipper. Jag vet inte vad han gör här men han ska tydligen stanna hela helgen och stöka till det, nä då han är rätt så rolig att ha som besökare. När han kom idag så höll solen precis att gå ned så jag tänkte att jag kunde försöka mig på att få några bilder på honom i solskenet.
 
Fast det var ju lättare sagt än gjort, han ville ju mest bara springa omrking och leka i snön och de få sekunderna som han faktiskt var still så stod han med huvudet i snön, så den här bilden lyckades jag precis att ta när han kollade upp en hundradels sekund. Har inga direkta planer i helgen så får helt enkelt se vad jag och Xzipper ska hitta på.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar