En iskall vinter

 
När man sitter och kolla på dessa bilder i Photoshop så känns det nästa kallt och isigt i rummet, men med en kopp kaffe så känns det varmare igen hehe. De här bilderna är egentligen tagna förra vintern, jag brukar vanligtvis inte lägga upp bilder som är tagna för så länge sedan men jag kom ihåg att jag fick lite konstruktiv kritik på dessa, "att de var för varma" så den här gången testade jag att kyla ner dem lite i redigeringen.
 
Jag har ju sagt många gånger förut att jag tycker att vintern kan få vara under två veckor för min del och då får det gärna vara riktig vinter som på dessa bilderna, eller ingen alls men som det är nu är inte speciellt kul, snö och kallt ena dagen och andra dagen smälter det, ja menar när det är riktigt vinter "som kan vara jobbigt" så är det iallafall vackert att fotografera.
 
Jag var ju vid den här platsen/vattendraget för några dagar sedan och det var varken is eller vatten där, utan det hade bara snöat igen så jag försökte mig inte ens på att försöka få bra bilder den gången.
4
Cecilia Johansson

Väldigt snygga bilder :D föredrar -20 än slask.. Det börjar bli störande med allt kladd.. :(

Svar: Tack så mycket! :) Ja lite så ^^
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Bunny

Åh, så här är vintern vacker! :)

Svar: Tack, ja visst är den. :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

my

Fina bilder!

Svar: Tack!
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

eliasholmstrom.blogg.se

Fina bilder :)

Svar: Tackar! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar