Vinn egen fotoframkallning i påsk

Att jag brinner för bilder vet alla redan, ett foto kan beskriva allt men även ingenting dvs. allt ifrån en händelse till kärlek, nutid som dåtid därför börjar jag påsken med att bistå med en egen fotoframkallning online i helgens tävling. Dagligen tar vi många bilder som lagras i digital form men vad händer sen? Därför är det viktigt att framkalla de fotografier som verkligen förtjänar sin plats i ett fotoalbum eller i en fotobok. Genom Tony som har skapat den svenska framkallningsguiden framkallabilderonline.se har jag möjlighet att dela ut en framkallning av 100 bilder i format 10x. Utan att ha ursäkter kan du skriva ut era bilder och spara dem till nästa generation, personligare kan det inte bli.

För att delta: - Beskriv bilden i kommentarsfältet som är pricken över i:et bland dina 100 andra bilder som verkligen förtjänar sin plats i vardagsrummet. Glöm inte att fylla i din e-post när du kommenterar, det är bara jag som äger bloggen som kan se den.

Ni har till och med 23.e på er att vara med och delta, sedan kommer guiden att välja ut den som vinner och kontaktas via e-post.

Lycka till & trevlig påsk!

 

Nu är tävlingen avslutad och vinnaren blev Karin! Du kommer snart att få ett mail. Tack till alla som har deltagit i tävlingen. Tack till framkallabilderonline som gjorde tävlingen möjlig!

fotoframkallning - framkalla foton
14
Linnea

I år har jag faktiskt inte skickat efter någon framkallning men kanske får en möjlighet via dig :) Bästa fotot är från Asien då jag och familjen tillsammans dök ner i blue lagoon och upplevde livet på en helt annan nivå, minnen som kommer att vara med oss livet ut - går inte att beskrivas, endast upplevas.

Sandra Johansson

Det dyrbaraste minne vi har i fotoväg.. när storasyster träffar sin lillasyster för första gången . Lyckan ,nyfikenheten och kärleken i blicken fångad på en bild

Frida Andersson

Minnen från julen 2016 är en av de bästa bilderna då hela familjen är samlade efter ett år, mycket glädje och kärlek!

Karoline Johansson

Det är roligt att man kan ta massor av kort vid alla möjliga tillfällen och sen bara radera de som inte blir bra. För mig blir det dock oftast så att bilderna läggs över på datorn, men inte gallras. Samlade ihop ett antal bilder jag skulle vilja framkalla köpte några ramar, men har inte kommit längre än så. Bilderna är kvar på datorn och jag har ingen ursäkt till varför de inte kommit längre, har helt enkelt bara inte blivit av.

Men jag har två favoriter bland dessa. Den första är från 2014 när min äldsta dotter sitter och äter glass och en kråka satt sig bredvid och det ser ut som att de tittar på varandra. Den andra är från i vintras när min då 6 månader gamla dotter kypit fram och satt sig i morfars gamla pulka och håller i sig i repet så det ser ut som om hon styr.

Anonym

Den bästa bild jag har och som verkligen förtjänas att skrivas ut är från när jag och pappa var i Kairo för några år sedan. Vi hade sett de majestätiska pyramiderna, vädret var vackert och allt var bara perfekt. Men pappa var röksugen. Så på bilden ser man pyramiderna i bakgrunden, med pappa som glatt vänder dem ryggen för att tända en cigarett. Den ser så härligt uppkäftig ut. :)

Ann-Britt T

Jag har i många år velat besöka ishotellet och i år blev det av. Åkte en bussresa där vi besökte både ishotellet och Jokkmokks marknad. Tyvärr inte med någon övernattning på ishotellet men jag är än mer övertygad om att jag vill sova där en natt någon gång. Mitt foto får bli på ett rum som kallades Hydro Smack. Där får de övernattande gästerna känslan av att ligga på havets botten och se upp till ytan där faller strimmor av ljus ner över dem innan dom somnar. Fullt av maneter med vackert ljus omringar sängen med renskinn och kuddar och där kryper du ner i din sovsäck. Kan ni förstå min längtan att få övernatta där?

kerstin jonsson

Bilden på ett par zebror i Ethosha nationalpark som kikar nyfiket på mig när jag fotograferar dem. Bilden är vacker och påminner om mina fantastiska dagar i Namibia.

Annica Nilsson

Tog förra året en fin bild på mina barn. Bästa fotot hittils för den bilden förmedlar verkligen syskonkkärlek och de två är mitt allt. Minnen som aldrig försvinner. :)

Bloodsband@live.se

Karin B

Fotot från min vistelse i Kenya får mig att filosofera över allt jag fick uppleva som volontär under ett helt år - oförglömligt.

Elisabeth McCann

Min bästa bild är en närbild av en en svart ängstrollslända på taket av en grön leksaksbuss. Jag kallar bilden "Day of the dragonfly" - Ett möjligt skräckfilmsscenario...

Sophie Persson

En bild från när vår son var nyfödd, där han tittar rakt in i kameran. Det är en bild som gör mig andlös av kärlek varje gång jag tittar på den.
Vi hade den framkallad tidigare, men vårt hus brann ned för en månad sedan... (Troligtvis på grund av elfel, och ingen i familjen var hemma som tur är!) Mycket av våra bilder hade vi sparat i moln som tur är, så det mesta går att återskapa. Men vissa bilder gick förlorade för alltid... Men den speciella favoritbilden på vår son, den finns kvar i molnet som tur är. <3

Håller tummarna!

Mvh Sophie

Emely

Vilken härlig tävling!
Att gå på konsert är det bästa jag vet och en av 2016 års bästa konserter var Beyoncé Formation tour. Dock var jag helt i extas - skakig i hela kroppen och hon rör sig överallt på scenen, så jag fick bara en bra bild på henne, och den hade varit pricken över i:et i min samling. Showen var så intensiv att mitt huvud exploderade ibland. Svårt att ta in. Men den här bilden får mig att tänka tillbaka och minnas stämningen och känslan av att se henne!
Ha det gott!

Annika Nilsson

Älskar bilden av låglandet i kvällssol då solstrålarna sprider sitt guldgula sken med bergen i bakgrunden. Ser hur mammorna står vid öppna eldar och lagar mat, papporna sitter på små, låga pallar och ljuger, barnen spelar fotboll mellan de vackra lerhyddorna, getterna står och tuggar gräs och åsnorna drar hem vatten. Lugnet och matosen lägger sig i en vacker harmoni över en liten vacker afrikansk by långt ute i bushen. Och jag älskar det!

Anonym

En bild på mig och min tvillingsyster på "Tongariro Alpine Crossing", vid foten av berget Mount Ngauruhoe (Mount Doom från sagan om ringen) i Nya Zeeland.

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar