Vinterns fåglar

 
Om man tycker om att fotogafera fåglar eller vill bli bättre på att ta action-foto så är det perfekt nu på vintern med alla småfåglarna som finns i trädgården, speciellt om man har små fågelhus där man matar dem, då får man många motiv på en och samma plats.
 
När jag går med hundarna så ser jag hur mycket fågel det faktiskt är i trädgården och varje gång så tänker ja att nä ska jag verkligen fota sådana fåglar som jag har fotat så många gånger förr men sen blir det oftast att jag hämtar kameran och telet för jag tänker att det kan ju alltid dyka upp något nytt och man får ju oftast nya typer av bilder även om man fotar samma slags motiv.
 
Jag såg i redigering och nu när jag skriver det här inlägget att de här bilderna kunde ha varit från våren eller hösten med tanke på hur grönt det är men det är faktiskt tagna nu för nån dag sedan, det kom ju rätt så mycket snö för några veckor sedan som har smält bort nu, precis lagom till julafton, så typiskt ju.
3
Maria

Så fina bilder! Lilla rödhaken så fin och så söt!

Svar: Tack så mycket! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Anneli - A'la Foto

Ja, jättetypiskt att all snö skulle försvinna lagom till jul! Men dina bilder är jättefina och fåglarna supersöta! Särskilt den första bilden gillar jag både bilden och fågeln!
Jag önskar dig en God Jul och tack för påhälsning hos mig! :)

Svar: Ja så brukar det vara, tack så mycket, detsamma! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Karin B

Så fina bilder! God jul!

Svar: Tack så mycket! Detsamma! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar