Fågelfoto i Skåne!

För en vecka sedan så var jag i "Forsakar-Skåne" på en liten fotoresa som jag skrev i det senaste inlägget, men jag och farsan kunde inte hålla oss från varken Skåne eller fotografering så igår åkte vi ner dit igen fast den här gången var det fåglar som vi riktade in oss på och då valde vi att åka till flera ställe under hela dagen.
 
Vi hann med rätt så många platser som... Tosteberga, Åhus-Äspet, Yngsjöbadet, Gropahålet naturreservat, Egeside och Vramsån. 
 
 
Helst av allt så hade jag velat se och fota en kungsfiskare men så blev det inte, där emot fick jag se en massa andra fåglar, jag skulle nog uppskatta det till cirka 40 stycken olika arter den dagen, så med andra ord var det ju en lyckad foto/fågelresa.
 
Jag fick även se några fåglar som jag aldrig hade sett tidigare som var Kricka och Gulärla, men även om vi fick se jättemånga fåglar så var det svårt att få bra bilder på dem då det hela tiden låg ett väldigt störande soldis i luften vilket gjorde att bilderna inte blev så knivskarpa som de brukar.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar