Motiv i trädgården

 
En sak som är bra med sommaren är att de gångerna som man känner sig sugen på att knäppa några bilder med kameran bara för att, så behöver man bara gå ut i trädgården en stund istället för att släpa med sig all fotoutrustning långt bort som man vanligtvis annars gör.
 
Under åren har jag fått rätt så många bra bilder just i trädgården på både fåglar, blommor och makro-motiv, det blir ju lätt så ju mer lättilgängligt ett motiv är och man får ju tid till att testa sin utrustning samt experimentera mer.
 
Bara som exempel så kan man ta de två blombilderna i inlägget, dessa är tagna med exakt samma utrustning och på samma minut men jag brukar ofta testa motljus vs "naturtroget" för att se vilket som blir bäst, motljus blir ofta intressantare "beror dock på motivet".
 
Fast totalt sett, om jag gick igenom alla fotomapparna så är nog de bästa bilderna tagna i olika naturreservat som har krävt lite mer jobb, det är ju inte så ofta man stöter på rådjur, hjortar eller rovfåglar i trädgården om man bor i en stad hehe.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar