Vårfåglar på Öland

 
Nu har jag gått igenom nästan hela mappen från tidigare i veckan när man var på Öland och försökte fotogafera lite fåglar som hade kunnat tänkas komma dit. Det blev en del bilder som inte blev tagna och en hel del bilder som blev bortrensade på grund av den tjocka dimman, det kan ju var snyggt ibland men det gjorde ingen nytta i det här fallet.
 
Som tur var så kom det rätt så kraftiga vindar när vi var på väg hem så några bilder blev det allt men de flesta var på småfåglar som man har hemma i trädgården. Det var i varje fall kul att få se alla sjöfåglar igen även om det var lite sisådär att få bilder på dem. Får ta och vänta några veckor till så kanske fler fåglar har kommit dit och vädret har blivit bättre.
2
Maria

WOW!! Så fina bilder du fick med dig hem från Öland! Vad är det för fågel på sista bilden? En sådan har jag aldrig sett :) Jag åker till Hornborgasjön imorgon. Kollade in transtatistiken tidigare ikväll på deras hemsida, och ikväll (lördag) hade de räknat in 22 500 tranor, helt makalöst. Ska bli så kul att åka dit imorgon :)

Svar: Tack så mycket! Det är en Gravand :) Vad kul, lycka till med fotandet! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Ida - foto & häst

Vackra bilder! :)

Svar: Tack så mycket Ida! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar