Abstrakta vattenbilder

 
För att inte vara ett stort fan av det abstrakta så har jag fotat ovanligt mycket sådant på senare tid fast det kanske är mer den abstrakta konsten jag inte gillar när man målar två munnar och fyrkantiga ögon och sådana konstiga saker.
 
Men när det kommer till foto och framför allt långa slutartider så kan det bli rätt så snyggt. Jag tycker det passar väldigt bra till just vattenbilder, då behöver man inget särskilt motiv utan bara vattnet i sig kan bilda något fint.
 
Det är lite roligt också att experimentera med långa slutartider och vatten då man kan ha kameran på ett stativ på exakt samma ställe men endå få olika resultat mellan bilderna eftersom vattnet aldrig rör sig identiskt. Man kan även få användning av sådana bilder andra gånger i redigeringen om man vill lägga det över en annan bild och på så sätt få olika mönster i bilden genom att ändra opaciteten eller om man vill göra något liknade "double exposure.
1
Ebba

Gud så fina bilder du tar! Har bläddrat runt på din blogg ett riktigt bra tag nu och bara drömt mig bort genom dina bilder... Du är verkligen en talang!

Svar: Tack så mycket Ebba, vad roligt att du tycker om bilderna! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar