Jobbig snö-vecka

 
Den här veckan har varit rätt så jobbig rent fysiskt eller snarare de senaste två veckorna för den första tiden har man ju fått skotta all snö förhand men äntligen så bestämde sig familjen att skaffa en snöslunga och det var ju inte en minut för tidigt om jag säger så.
 
Men det har kommit mycket problem vartefter, det började med att vi fick hem snöslunga i början av veckan men då när vi skulle bygga ihop den så var det mycket i konstruktionen som inte stämde och bruksanvisningen var ju som ett skämt, det var verkligen ingenting som var rätt. Sen när vi väl har fått ihop den efter att vi har fått komma på många egna lösningar så startar den inte, alltså en helt ny produkt ska inte vara trasig första gången man försöker använda den.
 
Vi fick fortsätta skotta förhand och sedan åka in med snöslunga till en verkstad, där de som tur var kunde fixa den väldigt snabbt, det tog bara en dag så hade vi den igen och det var ett luftfilter som gjorde att den inte startade. Men samtidigt som vi skulle åka in med den så var det en vägarbetare som knackade på dörren och sa att de hade slitit sönder en fiberkabel in till oss så på måndag måste de komma hit och sätt i en ny... uuh.
 
Men nu när snöslungan fungerar så är den toppen, man får bort snön väldigt snabbt men jösses vad snö det har kommit, mellan 1-5 dm varje dag och bor man i söder är man ju inte så van vid det, sen vi flyttade till villa för cirka sju år sen så har man ju fått ställa om sig rätt så mycket i och med att man måste sköta allt själv jämfört med om man bor i en lägenhet, vi fick till exempel ta oss upp på garagetaket några gånger och skotta då vi var rädda att det snart skulle rasa ihop totalt.
 
Man får hoppas att nästa vecka inte blir lika jobbig som denna har varit helt enkelt.
1
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Kul med snöslunga.
Jag skottade mamma och pappas uppfart i måndags, det var kul då det var längesen men det blir ju tröttsamt att skotta flera gånger, varje dag.

Svar: Ja man använder ju hellre en sån än att göra det förhand, ja precis.
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar