Water & Snow

 
Då var man tillbaka igen! Som jag skrev i tisdags så blev det ett litet avbrott på bloggandet i några dagar då det skulle vara hantverkare här hemma och byta ut nästan alla fönster, så det har sett ut som ett byggkaos här ett tag och för att de inte skulle råka förstöra datorn så har den varit nerpackad. Fönsterbytet skulle för övrigt bara ta max en och en halv dag men som jag trodde så blev det tre dagar.
 
Men som sagt nu är man "back in business", så efter ett par veckor med jobb och slit och bara en massa problem så tänkte jag att nu har jag väl endå gjort mig förtjänt av en fotorunda på tre timmar och det blev det.
 
Det var länge sen som jag var vid vattendraget som ligger en bit ifrån där jag bor, så jag tog mig dit för att se om det hade börjat komma lite vatten där nu i och med att det har varit plusgrader så borde det ha smällt rätt så mycket.
 
Jag fick kämpa rätt så mycket för att ta mig fram till vattnet på grund av all snö och småträd som var där men jag hade bestämt mig för att få till några bilder och så här nära har jag inte lyckats komma innan. Jag testade att redigera dem lite annorlunda också istället för bara lite kontrast och färgmättnad så lekte jag lite med färgfilter och annat samt gjorde dem lite matta, alltid kul att prova olika saker i redigering.
1
Josefin Nilsson

Wow vad fina bilder!

Svar: Tack så mycket Josefin! :)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar