Och så kom frosten

 
Bara någon dag efter mitt senaste blogginlägg så kom frosten och då försvann det mesta av höstmotiven blommor, svampar och annat. Riktigt kallt blev det också från att ha varit mellan noll och fem plusgrader till tio minusgrader, halt är det med när man ska gå med hundarna.
 
Men enligt väderrapporterna så verkar det som att det kommer gå lite i vågor för nu ska det bli varmare igen och komma regn så det kommer nog att ta ett tag till innan den riktiga vintern kommer.
Frost - Natur - växter
3

Höst vs Vinter!

 
Igår kväll så blev det en sväng med kameran i trädgården, jag har ju inte använt den på flera veckor nu när vädret har varit så tråkigt så jag var bara tvungen att komma ut och knäppa lite bilder.
 
När jag gick runt och letade efter några bra motiv att fota så märkte jag att hösten har verkligen tagit upp kampen mot vintern, det finns fortfarande svampar, blommor och andra höstmotiv kvar där ute, men jag tror att vi alla vet vem som kommer att vinna tillslut, ett helt år utan vinter i det här landet har nog aldrig hänt någonsin haha.
Höst - Natur - blommor - svampar
1

De sista fåglarna

 
Det verkar som att de sista fåglarna ha begett sig utomlands nu så det blir att vänta på vårflytten för att få möjligheten att fota alla fåglarna igen, så hur ska man göra nu när både höstmotiven och fåglarna har försvunnit?
 
Det blir inte så lätt men jag få ta och fundera ut något bra ställe att åka till och fota vid den här helgen.
3
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar