Dimma, soluppgång & hästar

 
Att fotografera dimma, soluppgång och hästar var och en för sig kan ju bli väldigt bra men allt tillsammans fungerade ju det också hehe, det var dock inte det som jag egentligen skulle fota när jag var vid kusten en tidig morgon utan det var ju så klart fåglarna som jag hade siktet inställt på.
 
Men då och då när man står och väntar in sina motiv "vilket kan ta ganska lång tid ibland" så blir man lite rastlös av att bara stå och vänta och då kan man ju fotografera lite annat så länge och den här gången blev det de här hästarna som jag fick se lång bakom udden först men sen kom de mot mig i väldigt rask takt för att sen gå till ladan där de troligen skulle ta och käka lite.
Natur - djur - hästar - soluppgång
4

Kolla in fotoplatserna

 
Ibland när farsan och jag ska till ett ställe och fotografera till exempel fåglar eller något annat så brukar vi svänga förbi fotoställen som vi har varit vid tidigare "ifall de ligger längst med vägen så att säga" och detta gör vi för att se om det stället eventuellt har förändrats till det bättre så att man kan få ännu bättre bilder än vad man har fått tidigare.
 
Det kan vara ett vattenställe som i det här inlägget, när vi egentligen var påväg någon helt annanstans så åkte vi in här för att se om det hade kommit mer vatten än sist, det hade det tyvärr inte men nu har vi iallafall undersökt det så att vi vet att just nu är det inte optimalt att fota just där och att vi kan vänta ett tag till innan vi åker dit och undersöker det igen. 
 
Det kan man ju så klart tillämpa på andra ställe, vi brukar göra så även vid fågelplatser då det kan ändras rätt så snabbt huruvida det finns gott om fåglar eller ej, men som sagt själva tipset är att man då och då åker tillbaka till tidigare fotoställe för att se om man kan få ännu bättre bilder än vad man fick förra gången man var där.
1

När dimman kommer

 
När dimman kommer då vet man att det är höst för så är det varje år, man behöver knappt titta i kalendern längre för som sagt när det är dimma är det höst och när snön kommer så är det garanterat februari åtminstone där jag bor.
 
Där jag var och fotade den här gången fanns det inte riktigt så snygga vyer som passade för dimmbilder så det fick bli lite närbilder på några höstmotiv istället och det är ju inte så dumt heller.
Höst - Natur - dimma
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar