Skit också!

 
Ni har säkert märkt att min blogg har förändrats väldigt mycket och sett lite konstig ut de två senaste dagarna och allting beror på ett fel som jag har försökt åtgärda. Det började med att jag skulle kolla på Blogg Esses Pro-teman alltså bloggdesignerna och då kan man ju klicka på "Smygtitta" så att man ser hur ens blogg skulle se ut, och vill man sedan ha den kan man "köpa" den via poängsystemet, det är de två knapparna man kan välja att klicka på sedan kan man trycka på bilderna.
 
Det var där jag gjorde ett stort misstag tydligen, för efter ett tag så skulle jag kolla en sak på bloggen och vips hade jag en rosa design med tulpaner som header och jag tänkte "vad i he*v*te är detta!" det som jag inte riktigt förstår är hur jag kan ha fått den utan att godkänna det, man kan ju tycka att en sådan skyllt skulle komma upp "vill du godänna detta" men icke.
 
Har kontaktat kundservice men som vanligt inget positivt där ifrån tyvärr. Jag har ju sparat några kodmallar så jag skulle kunna fixa den gamla designen igen men det temat som jag byggde min design på finns inte kvar hos Blogg Esse så det är i princip omöjligt att få tillbaka den.
 
Vad tycker ni? Är den här designen bättre/sämre än den förra?
6
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar