BTS - Porträttfotografering Kalmar stadspark

 
Egentligen var det meningen att jag skulle blogga om detta redan igår men jag var hemma nån gång vid 22-tiden och var ganska trött efter fotograferingen och efter att ha burit kamerautrustningen i flera timmar, som ni ser så tog jag med mycket den här gången.
 
Ni som följer min blogg vet ju säkert om att jag tycker om att fotografera alla typer av fotogenrer men det som jag tror att jag har fotograferat minst är nämligen porträtt, så jag tog kontakt med några vänner till mig som ställde upp på en fotosession vid stadsparken i Kalmar.
 
På första bilden ser ni min kameraassistent, en riktigt skön lirare med brillor och allt, men egentligen är det stativet som blev en klädhängare under en liten stund. Bilderna under den första är tagna med mobilen, som kanske syns men jag tog dem för att ha lite bts att visa upp. I vanliga fall så brukar man ju lägga upp bts-bilder efter de bilderna som man tog men jag har inte hunnit redigera dem ännu så fick bli tvärtom denna gången.
3
Sofia Wigen

Shit vilken kameraväska! Haha! Gigantisk! Jag måste också skaffa mig en kameraväska snart...men vet inte vilka som är bra/dåliga osv, tänkte på en lowepro eller vad de heter. En stor ryggsäck, men den va inte snygg..hahahh! Jag vet inte vad jag ska köpa, det är så dyrt också!

Svar: Ajemen, jag har flera olika väskor beroende på hur mycket jag ska ta med mig. Lowepro är ett bra märke, jag har en av deras slingshot-väskor. :)
simonpixel.webblogg.se

Fotograf Annie

Första bilden var jättekul :D
Jag fotar också väldigt sällan porträtt, i alla fall privat, fotojobben jag får brukar ju oftast vara porträtt. Det är ju roligt :)

Blir spännande att se resultatet sen :)

Svar: Haha ja, jag var bara tvungen att ta en bild. Ja, får se när de dyker upp. :)
simonpixel.webblogg.se

Hanna Victoria Sahlqvist

Bättre för mycket än för lite som man brukar säga haha :D Jag fotar mycket självporträtt på sommaren, men sällan på andra då ingen vill vara modell haha :(

Svar: Ja visst är det så. :) Nä det är svårt att hitta några som vill ställa upp på TFP-fotografering, jobb är ju en annan sak. Men som tur var hittade jag några bland vänkretsen som ställde upp. :)
simonpixel.webblogg.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar