Mycket jobb & stressigt

 
Sen jag startade min blogg så har jag i princip bloggat varje dag och har typ aldrig haft några bloggpauser med några få undantag när man ha varit sjuk några dagar men nu den senaste tiden har jag märkt att jag har börjat blogga varannan dag istället och oftast brukar det ju bero på att man inte har fotat så mycket eller att det inte har hänt något speciellt.
 
Men den här gången har det varit mycket fotouppdrag och förberedelser inför företagsstarten som jag hoppas ska komma igång så snart som möjligt. Sen så är det ju inte lika kul att göra blogginlägg bara för att, känns som att man ska ha tid med det för att det ska bli något bra.
3
Mikaela Svarfvar

Duktigt att blogga så ofta :) Vad kommer du köra för något företagsform? Jag har velat starta eget jätte länge men än så länge använder jag bara frilans finans :)

Svar: Tackar! Jag kommer att börja med enskild firma till att börja med, jo jag har använt något liknade tidigare men nu ska jag göra lite annat också så kändes bättre att starta eget. :)

Vad har du tyckt om frilans finans föresten? :)
simonpixel.webblogg.se

Mikaela Svarfvar

Det e ju bra :) Jo då tycker dom är bra men det märks att dom tar sin andel även om det inte är jätte mycket. :)

Svar: Ja det kan jag hålla med om, de jag använde var 8,5% så det är bättre att göra några minuters bokföring själv istället. :)
simonpixel.webblogg.se

Emma

Sv: tack så mycket!
Fina bilder :)

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar