Fråga - Vilken typ av kamerarem?

 
Jag kom på för ett tag sedan att det finns väldigt många alternativ idag när det kommer till kameraremmar, bara i min webshop Pixelbutiken.se så finns det tre typer 1 handledsrem, 5 axelremmar och 15 traditionella och ibland kan man ju undra vilken sort som är bäst egentligen.
 
Men det har nog mycket att göra med vad man ska använda den till "utöver att bära kamera med", vid filmning t.e.x så är handledsrem ett bra alternativ, och axelrem använder jag om jag ska fota med två kameror, då kan jag ha en runt nacken och en på axeln så att säga. Personligen så tycker jag nog mest om den traditionella ändå, det har ju varit med längst och känns rätt så naturlig, men ska man fotografera väldigt länge så kan det göra rätt så ont i nacken efter ett tag, det är väl nackdelen med just sådana men å andra sidan så har man den ju inte runt nacken hela tiden.
 
Vilken typ av kamerarem tycker du mest om?
3
Tommy

Sv: Verkligen, jag lider något så fruktansvärt med våran lille kille.

Jag gillar med fyrverkerierna, just p.g.a det färgsprakande spelet som lyser upp himlen och så kul att fotografera, men jag avskyr ljudet från dom.

Det bör införas lag att det inte får smällans bland bostadsområden.

Svar: Förstår det. Precis vad jag menar, men som sagt jag köpte 2 st men båda var som jag ville helt ljudlösa, det vara bara färger :) Tyvärr är det nog som alla andra lagar isf, att om tillräckligt många struntar i den lagen så är det okej, för nu är det så just nu. ^^
simonpixel.webblogg.se

erika

Jag föredrar axelrem. :) Enda sen jag köpte den i somras har den varit på. Dock är det lite sådär med att man är tvungen att ta bort remmen om man vill sätta kameran på stativ. :P

Svar: Precis det är plus och minus med de olika remmarna. :)
simonpixel.webblogg.se

Hanna Victoria Sahlqvist

Äsch jag brukar köra det traditionella, passar mig bäst typ :)
Kram Hanna!

Svar: Ja, jag använder det mest också. :)
simonpixel.webblogg.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar