Gräs i höstkylanCanon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8
7

Kvällstest med 50mm f/1,8Igår när jag köpte objektivet så blev det inte så mycket fotograferande under dagen men istället så blev det en del under kvällen men kul var det att testa objektivet när det är dåligt ljus eftersom det är så ljusstarkt.

Med mina andra objektiv blir det väldigt ofta att jag får höja till väldigt höga iso-tal när solen har gått ner men jag blev förvånad igår när jag fotograferade igår, då jag inte behövde höja iso alls mycket eller ja det bero väl på vad man tycker är mycket men med mina andra objektiv klockan 8-9 på kvällen så hade jag nog behövt höja till 6400 iso för att se något alls, men igår blev det 640 iso, så ja lite skillnad. Mycket nöjd med detta objektivets kvällstest.
7

Mitt nya objektiv!Jag skrev ju igår att jag skulle visa er vad det var för något som jag köpte på Netonnet och här är det!

Det blev ett Canon EF 50mm f/1,8 II pris 999:-. Jag har länge funderat på att köpa ett sådant objektiv med tanke på att det är så billigt, ljusstarkt och det är ett objektiv som många skriver att det är ett måste att ha i kamerväskan.

Jag testade det lite grann igår kväll och wow vilken skillnad på detta och mina andra objektiv, jag tror jag kommer att fotografera väldigt mycket med den här gluggen framöver.
3
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar