Snöskottning - Let´s go!

 
Den här dagen skiljde sig inte så mycket från resten av veckan som har varit då det kom ca en decimeter snö till, då var det bara dags igen att bege sig ut och skotta i vanlig ordning. Gif-animationen är före och efter ca 15 minuter in i skottningen, sen hade jag uppfarten och några gångar till kvar.
 
Men som tur är så är det väldigt lätt snö att skotta, gör man det själv så tar det ca 1 timme, jag minns förra året då det tog ca 2-3 timmar istället för det var så mycket blötsnö, vi hade verkligen behövt en snöslunga känner jag.
2

Snabba vändningar

 
Den här vintern har i princip bara innehållit många snabba vändningar, när det gäller vädret så att säga. Ena stunden är det vinter så som många vill ha den, med en massa snö och andra stunden så är det mer som en småkylig höstdag med regn och dimma.
 
Bilden är tagen för ca 3 veckor sedan och då hade snön smällt bort och gräsmattan hade till och med kommit fram, nu har jag skottat snö varje dag den här veckan och jag börjar blir aningen trött på det. Det får gärna komma lite vår nu!
1

Tips - Olika resultat

 
När jag lade upp inlägget med cd-dropp-kollaget senaste gången så var det en hel del som undrade hur jag hade kunnat göra dem i så olika färger och det är faktiskt väldigt enkelt. Detta är tre olika bilder med exakt samma inställningar på kameran, stativet och fokus men trots det ser de ju ganska olika ut.
 
Hemligheten är att rörar runt med en ficklampa från olika vinklar, gör man det så kommer man snart att märka att det blir väldigt olika resultat varje gång. För att krydda till det lite extra kan man även använda olika slags ficklampor med olika färger.
7
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar