Lille Xzipper

 
Nu var det ett ganska bra tag sedan som man träffade den lille busige hunden Xzipper, innan så var han ju en ganska flitig gäst här hemma men inte just nu. Valpar är ju alltid så roliga och goa, eller alltid är väl en överdrift kanske, för det kan ju vara rätt jobbiga och bitas mycket också haha.
 
Men de passar väldigt bra på bild, även om de är svåra att fotografera när de springer omkring överallt. Hade gärna velat ha lite nya bilder på den lille rackaren, han har ju förmodligen blivit lite större nu med.
19

Objektiv-armband!

 
Varför inte visa upp för andra hur fotogalen och vlken kameranörd du är? Det skulle man kunna göra med de nya objektivarmbanden som vi har fått in till Pixelbutiken. Det är fyra olika set som är uppdelat i Canon, Nikon, Bländar/Fokus och Brännvidd/70-200mm.
 
Klicka på bilden för att komma till Objektivarmbanden!
Följ Pixelbutiken på Facebook!
3

Lite värme innan kylan

 
Nu äntligen så kom det tillbaka lite värme idag, annars så har det ju bara varit kallt och tråkigt under flera dagar i rad men jag såg redan tidigt på morgonen att solen tittade fram. Så då kunde jag ju bara inte missa chansen att bege mig ut en sväng med kameran när det var så fint väder.
 
När jag kom hem så såg jag att jag hade varit ute i 1,5 timme så det blev en ganska lång promenad med andra ord hehe men inte allt för många bilder, men det kan ju ganska skönt ibland för då behöver man inte granska och rensa så mycket heller ju. Ni har väl inte glömt att man ska ställa tillbaka klockan en timme också, tur att det ändrades på en helg så man inte riskerade att försova sig till jobbet. Men nu dags för kvällsrundan med hundarna sedan blir det väl att redigera bilder i Photoshop och kanske se något på nån playkanal innan läggdags.
4
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar