Skit också!

 
Ni har säkert märkt att min blogg har förändrats väldigt mycket och sett lite konstig ut de två senaste dagarna och allting beror på ett fel som jag har försökt åtgärda. Det började med att jag skulle kolla på Blogg Esses Pro-teman alltså bloggdesignerna och då kan man ju klicka på "Smygtitta" så att man ser hur ens blogg skulle se ut, och vill man sedan ha den kan man "köpa" den via poängsystemet, det är de två knapparna man kan välja att klicka på sedan kan man trycka på bilderna.
 
Det var där jag gjorde ett stort misstag tydligen, för efter ett tag så skulle jag kolla en sak på bloggen och vips hade jag en rosa design med tulpaner som header och jag tänkte "vad i he*v*te är detta!" det som jag inte riktigt förstår är hur jag kan ha fått den utan att godkänna det, man kan ju tycka att en sådan skyllt skulle komma upp "vill du godänna detta" men icke.
 
Har kontaktat kundservice men som vanligt inget positivt där ifrån tyvärr. Jag har ju sparat några kodmallar så jag skulle kunna fixa den gamla designen igen men det temat som jag byggde min design på finns inte kvar hos Blogg Esse så det är i princip omöjligt att få tillbaka den.
 
Vad tycker ni? Är den här designen bättre/sämre än den förra?
6

Snöras

 
Nu har det ju varit plusgrader i några dagar så all snö som kom för ett tag sedan är ju nästan borta, fortsätt i den stilen nu haha. Men satan i gatan vad det har låtit idag och vad huset har skakat, det bli ju så när snön smälter och åker ner från taket det vill säga "snöras" det vet nog alla om som bor i villa gissar jag. Så nu när man kunde fota istappar med makro-gluggen så försvinner det igen hehe, men aja hellre mot våren än vintern både väder och fotomässigt.
 
Just den här bilden försökte jag redigera med lite vintage-style och det blev ju rätt så bra, testade några andra bilder också men just snö passar inte alltid så bra märkte jag, den vill man ju helst ska vara vit och inte gul/brun som är vanlig toning för vintage.
1

Black dove

 
Nu i helgen så tänkte jag ge mig på att försöka fotografera lite fåglar i trädgården igen, men som jag har skrivit tidigare så brukar de alltid flyga iväg när man kommer ut med all utrustning. Så den här gången bytte jag taktik och öppnade istället garagedörren och satt där inne med kameran riktad utåt och då var man ju inte lika synlig.
 
Men det hjälpte inte så jättemycket, de såg nog mig ändå men sen så har vi ett duvgäng som ofta är här och äter av fågelmaten som vi har lagt ut och de var inte så rädda för mig. De vanligaste duvorna är ju gråa och nästan ljusblåa men det finns ju väldigt många variatoner men min favorit är nog den mörkare varianten som ni ser på bilderna, de har i varje fall samma färger kring halsen förutom den helvita sortern konstigt nog. Men ja så en och annan bild blev det ju men inte på så många olika fåglar. 
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar