Frostmorgon

 
Jag kunde nästan ha gissat att det skulle bli minusgrader och frost den här morgonen i och med att det var så kallt när vi gick kvällsrundan med hundarna igår. Det kan väl få vara höst ett bra tag till tänkte jag då, men det tar nog ett tag innan vintern kommer eftersom det blev ju rätt så varmt och skönt under dagen sen med sol till och med, den har man ju inte sett någonting av på länge.
 
Om man kanske skulle ta och leta runt lite på internet ikväll efter julklappar, det börjar ju bli dags för det.
3

Två är bättre än en!

 
Ja som rubriken lyder, så brukar det ju vara! Istället för en actionkamera så har jag nu två stycken, den ena har jag ju haft sen tidigare men den andra som ser lite större ut har jag fått från en släkting nyligen.
 
Den var tydligen med i en sån där tidningsprenumeration så videokvalitén är väl inte den bästa precis men det hade inte gjort så mycket men än så länge har jag inte lyckats få bort tid/datum stämplen när man filmar, viket jag tycker är ett måste då det ser så fult ut.
 
Den som jag har haft som innan är egentligen inte heller något att skryta med men den kostade i alla fall lite mer "ca 600-700kr" d.v.s 6-7 gånger billigare än en Gopro som är bättre kvalité men jag skulle inte påstå att det är 7 gånger bättre än den jag har så det är ju prisvärt om inte annat.
 
Det är egentligen bara lite roliga saker att ha och testa lite, filmar man mer seriöst så brukar man köpa på sig flera Gopros men då ska man ju filma extremt mycket och det gör inte jag. Det jag filmar gör jag ju mest med min 7D men i vissa fall är den lite väl stor för det man ska filma och då är det bra att ha en lite mindre kamera ju.

Hela gänget i höstlöven!

 
I torsdags var det rätt så bra höstväder och alla de färgglada löven har fallit från träden ner på tomten och då passade det ju utmärkt att fotografera hundarna lite grann. Alla fick ju så klart vara med på bild men en och en den här gången, var ett tag sedan som jag tog en gruppbild men det är rätt så mycket jobb med att få 7 hundar att sitta stilla och kolla åt samma håll samtidigt.
 
Så det får bli en sådan bild när jag har lite medhjälpare vid sidan om. Zenta som är den yngsta av våra hundar är nog också den roligaste samt den svåraste att fota, hon har mycket energi men även de roligaste uttrycken det är därför hon fick vara med på både första och sista bilden i inlägget hehe.
 
Sen har jag en massa galna bilder på dem när de springer runt i löven och busar men det får jag visa i ett annat inlägg.
3
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar