Fota fåglar på Öland

 
Då var det dags för en ny fågelfoto-säsong på Öland! Det har ju blivit lite tradition att åka över dit och fota fåglar och annat skoj men vi missade både höstflytten förra året och i år var det tillbakaflytten och allt bara för den där jäkla vintern.
 
Men det finns ju fortfarande väldigt många fågelarter på Öland även om det är mycket mer just vid flytten så det hade varit kul att åka dit när det sker nästa gång. Kossorna var tydligen på väg till Kalmar igen haha, ett sånt märkligt fenomen alltså.
Natur - djur - fåglar - Öland
2

Tezla & Loke

 
Förra veckan så var vi och hälsade på Tezlas kullsyskon Loke igen och när vi gick en liten promenad med dem så försökte jag mig på att få lite bilder på dem men det var inte det lättaste, varje gång de träffas så har de så kul tillsammans och vill därför bara springa runt och leka hela tiden och de är väldigt snabba och svåra att fotografera när de är i full action hela tiden hehe.
 
Sitter just nu och går igenom nya fotomappar och rensar en massa bilder, jag hinner inte riktigt med för nu när man har lite ledig tid och det är sommar så vill man ju gärna ut och fota så mycket som möjligt och då läggs fotomapparna på rad i datorn och rensningen samt redigeringen får vänta helt enkelt. Ska dock bli kul att ta några kvällar nu till att bara sitta och redigera.
Natur - djur - hundar
2

På taket igen

 
Igår så fick man ta stegen och gå upp på taket igen men den här gången var det inte för att rensa rännorna eller ja det fick man göra lite också men det var för att några tegelpannor hade gått sönder som vi var tvugna att byta ut.
 
Taket har varit rätt så dåligt under en längre tid men man drar ju sig lite ifrån att byta allting eftersom det är så himla dyrt, så till dess så får man försöka lappa ihop det så gott som det går helt enkelt, och Samo som är arbetsledaren när vi är i trädgården satt nedanför och såg till att arbetet blev utfört på ett bra sätt. 
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar