Close up filter +17Jag kom och tänka på en sak för några dagar sen och det är att jag har ju några close up filter liggandes som jag nästan aldrig använder men jag ska börja använda filtrena mer nu och jag kom också på att man kan sätta ihop alla filter också så det blev +17.

Jag trodde först att det bara skulle bli suddigt eftersom det är svårt att hitta fokus med bara +10 men det var nästan likadant, så det blev helt okej. Det är ju inte som ett makroobjektiv men sen kostar det inte några tusenlappar heller.
6

Hugga & sågaIdag blir det att hugga och såga ved, lite upprustning inför vintern. Det är nog det enda som är bra med vintern, att sitta vid en mysig brasa.
2

Kusligt träskPassande bilder inför halloween, lite kallt och kusligt. Det var den här platsen som jag hade kollat upp med Gmaps, men det fanns inte speciellt mycket att fotografera där. Man hade nästa behövt dykarutrustning för att ta sig dit jag ville för att få grymma bilder.

Idag ska jag se om jag hittar något annat intressant ställe som man kan åka och ta sig en titt på, det är ju till och med lite sol idag, den har man inte sett på en vecka nu så ska nog passa på att gå ut och fotografera.
5
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar