Totally sick


Som att det inte var nog med tråkigt väder så att man inte kan fota någonting kul så ska man bli sjuk igen, asså det är så tröttsamt. Förr var jag förkyld max en gång om året men så fort jag är i närheten av syrran som är sjuk mest hela tiden så blir jag också det på en gång.
 
I och med att jag har skrivit om det på bloggen så kunde jag gå tillbaka i arkivet och se att jag är numera förkyld var 2,5 månad, lite skillnad mot en gång om året, hon får ta och bättra på sitt immunförsvar om hon ska jobba kvar på samma ställe säger jag bara.
 
Så nu blir det två dryga veckor men eftersom det inte finns något att göra så är det bara att hålla ut, det gör jag med kaffe/te-drickande och redigera bilder i Photoshop.

I vanlig ordning

 
Alltså det känns som att jag har sagt det här förut men det räcker med slask, snö och grått tråkigt väder nu, det är inte roligt längre. Flera helger i rad så har jag tänkt nä men nu ska det väl endå bli lite sol och plusgrader så att snön försvinner och man kan börja fota lite roliga saker igen men man blir lika besviken varje fredag när man vaknar på morgonen och ser att allt som har smällt bort under veckan har kommit tillbaka inatt.
 
Fast nu är jag så fotosugen så det kommer nog bli att man ger sig ut och hoppas på att man hittar något överhuvudtaget, kan ju alltid försöka få med farsan på en fototur med bilen så kan vi använda den som gömsle hehe.
2

Vår vs vinter!

 
Nu börjar våren äntligen att ta tillbaka lite mark! De här snödropparna började redan att dyka upp för ett par veckor sedan så varje gång som det har snöat så har jag varit där och grävt fram dem igen för på dagarna är det ju plusgrader ibland och då har jag hoppats på att de skulle komma upp så man får lite hopp om bättre fototider så att säga.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar