Istappar

Canon 7D Mark II + Tamron 90mm f/2.8
@ 90mm - 1/500 - f/2.8 - Iso200
 
Istappar är ju både vackra och farliga, man vill ju verkligen inte få en sån i huvudet vilket har varit nära ibland när man har gått under vissa broar. Hittade dessa vid garaget så tänkte att jag skulle försöka mig på att fota dem men de var inte så många den här gången och kanske inte lika coola som andra man har sett, men pågrund av snökaoset så har det varit svårt att ta sig till de ställena som de andra istapparna har varit på, om jag får tid sen till helgen så ska jag nog leta reda på några fler.

Fota i mörker

 
Det kanske inte var den bästa idén att gå runt ute på kvällen i kylan när man är förkyld men jag blev lite inspirerad av en på Youtube som fotar mycket i städer på kvällarna, nu så hade ju inte jag tillgång till någon storstad som han brukar vara i men man får nöja sig med det man har.
 
Sen så har ju jag inte hunnit testa allt jag vill med den nya kameran och att testa iso-prestandan när det är mörkt har legat högt upp på listan, inte för att jag så ofta fotar i mörker men mer för att jag ville se vad kameran klarade av.
 
Auto-iso var inget vidare i det läget då kameran hela tiden valde iso 16.000 oavsätt vad jag riktade den mot, när jag ställde om till manuellt så visade sig att det gick bra med iso 3200 så ja, men även om jag maxade den till högsta talet så är den långt bättre än den förra kameran i brusprestandan så det var jag väldigt nöjd med.
2

Valparna växer

 
Jag skrev ju för ett tag sedan att två av våra hundar "Zenta & Xzipper" hade fått fyra valpar och då var de verkligen pyttesmå men imorgon blir de fem veckor och det märks verkligen, de har fått betydligt bättre motorik och de busar mer än aldrig förr.
 
Det är kanske inte de finaste valpbilderna som man har tagit eftersom de är tagna i deras valphage så bakgrunden blir ganska rörig men deras "söthet" väger ju upp det hela så att säga, om jag får assistans någon dag så ska jag nog ta lite fler bilder på dem men som sagt de är väldigt busiga nu så det är inte det lättaste om jag säger så.
 
De är väldigt roliga också då de är aktiva i några minuter sen så är det sovdags sen så är det lek igen och så håller de på haha, sen så är det kul att man börjar se deras hundbeteende med innan var de bara som små marsvin som diade sin mamma men nu är de rätt så kaxiga.
djur - hundvalpar
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar