Regniga dagar

 
Det har inte varit ofta den här sommaren som det har varit sol tre dagar i rad eller mera, nej efter två dagars sol så kommer regn, det är en väder-regel förmodligen. Fast denna vecka har jag lite saker att göra inomhus faktiskt som t.ex en illustration till ett företag, dock så vill man ju kunna gå ut då och då så man kan fota av sig.
 
Det börjar ju alltid regna när man har planerat något också eller några hundra meter utanför huset när man har gått en bit men om det inte regnar imorgon så tror jag att jag ska upp tidigare än vanligt och fotografera. 
2

Little froggy

 
Man kan lura sig på ett macroperspektiv...
 

Ni minns säkert för ett tag sedan när jag skrev att jag och pappa hade åkt iväg en lite längre bit än vanligt för att utforska lite nya fotoställen. Det var samma inlägg där jag skrev om den eller de personer som måste ha haft det väldigt tråkig med att sätta upp hur många vandringsledsskyltar som helst.
 
Hur som helst det jag inte fick med i det inlägget tänkte jag att jag kunde skriva nu istället och det är hur lätt ett macroobjektiv kan lura en, som ni ser på bilderna ovan då den på första bilden ser rätt så stor ut och sedan några sekuder senare jämfört med klockan så var den inte alls så stor. För övrigt så var det en hel invasion man fick se efter sina fotsteg. 
7

Ung rödstjärt

 
Dessa bilder är ett tag sedan som jag tog men jag har glömt att visa dem så det kan jag ju passa på att göra nu. Jag tror att det är en ung rödstjärt eftersom ett par vuxna sådana hade varit i våran trädgård under en längre tid. 
 
Boet var förmodligen i komposten eftersom det var där de höll till och så särsklit bra på att flyga var de inte heller men nu har de säkert flygit iväg för länge sen.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar