FyrverkeriuppvisningNu så har jag precis varit och sett lite fyrverkeriuppvisning och det är faktiskt första gången som jag fotograferar fyrverkerier i varje fall med min 7D. Nu har jag ju känt lite på att så nu vet jag nog vilka inställningar jag ska ha vid 12 slaget. Förmodligen det sista inlägget 2011 så.....


GOTT NYTT ÅR!
2

Det kalla mörkretBilderna är från samma dag då jag var inne i Kalmar stad och fotade julbelysningen, men i övrigt var det som sagt ganska kolsvart överallt.

Imon är det nyår med, känns alltid som vanligt d.v.s oj vad det här året gick fort och det har inte hänt något märkvärdigt. 2012 känns ändå lite speciellt eftersom det har varit så himla omtalat under en lång tid, ni vet ju jordens under gång och bla bla, haha jag längtar bara efter 21 december 2012 så man kan säga till alla lättlurade människor "Vad var det jag sa" haha.

Just nu står valet mellan hemmafirande med släktingar och lite så, eller en fest med klasskamrater och annat folk, vad tycker ni? Ska man vara hemma på nyår med familjen eller ut och fira med kompisarna? =)
3

PF#12 StrandpipareDen här bilden är tagen under första sommaren som jag började fotografera "seriöst" och då hade jag ju inget 150-500mm objektiv så den här bilden är faktiskt tagen med 1000D + 80-200mm svårt att tro va?  Så redan där har jag bevisat två fördomar d.v.s Canon 1000D är dålig, svar nej. Man måste ha minst ha 300-400mm för att komma nära fåglar och andra djur, haha tydligen inte fast det underlättar ju såklart :)

Plats: Södra Sandby - Öland
8
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar