Lite fler från promenixen

 
Det blev att jag redigerade lite fler bilder från den senaste foto-promenaden istället för att ge mig ut i stormvädret och knäppa nya bilder, det är konstigt att när det alltid blir fint väder så ska det blåsa så förbannat så även om det är jättefint fotoväder så är det ju svinkallt och inte så roligt att vara ute och fota. 
 
Men det är ju rätt så kul att redigera också, dock så har jag lite problem med datorn, "alltid är det något!" jag tror att jag skrev om det när jag hade fått tillbaka mitt objektiv från serviceverkstaden. Jag har sökt runt överallt på internet men inte funnit någon lösning, det är så att skärmbelysningen flimrar då och då, den ändrar även ljusstyrka på skärmen vilket är rätt så jobbigt när man sitter och redigerar för då helt plötsligt så blir ju allt man har redigerat helt fel.
 
Jag tycker verkligen inte om när man inte kan hitta det som är fel på saker som är trasiga, det kan vara allt från moderkortet, grafikkortet, inverter-kortet, LCD, LED-dioder med mera, förslagen är många på forumen. Jag är inte så sugen på att skicka den på lagning då jag nyss fick tillbaka tamronobjektivet därifrån och som kostade mycket men snart har man väl inget val.
2

Promenad bland höstfärgerna!

 
Regn och åter regn, kan det inte lugna ner sig lite nu med regnandet, bara för några dagar så att man kan ut och fota lite. Det blev ju en lite fotopromenad innan men hade gärna tagit en längre. Imorgon så står det en stor sol och inget regn på väderrapporten så får hoppas att det stämmer.
 
Då blir det en lång fotorunda men jag har inte bestämt vart ännu, ska fundera på det ikväll, tills dess blir det att redigera lite mer bilder.
Höst - Höstmys
2

En rolig liten sak

 
För några dagar sedan så fick jag den här lilla roliga saken, en "Hybrid Dronecar". Jag har bara hunnit testa den lite grann och det har ju lite att göra med som de flesta drönarna att det bara är 5 minuter körtid och 1-1.5 timmes laddning, det hade gott kunnat vara 10-15 minuter men det går ju att köpa fler batterier.
 
Jag har inte riktigt förstått grejen med drönare och att det har växt så explosionartat, jag kan förstå sådana som är utav den billiga leksaksvarianten "som jag har" för att det är roligt att leka runt med som mycket annat radiostyrt och även den dyrare varianten som används inom forskning, militären, sos-personalen och inom filmning.
 
Men den populäraste varianten som kostar 5-7 tusen som varje svensson använder har jag inte riktigt fattat, att man köper en sån dyr leksak med en kamera på som man kan filma... ja vadå, vad filmar egentligen alla de som inte använder den inom något seriöst, sitt hus typ? Känns som man måste ha något ändamål med filmningen för att man ska använda en sån.
 
Jag kommer nog att leka runt med den här då och då när jag inte har något annat för mig men en dyr kommer jag nog aldrig att köpa, det skulle vara om jag börjar med seriöst inom filmning.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar