Siluetter - Fåglar

 
Oftas så ser jag just siluett-bilder som problem när man ska till exempel fota fåglar då det oftast blir det om man har fel inställning på kameran eller att man inte vill fräta ut himlen med mera. Men efter att ha kollat igenom bilderna från den senaste fotoresan i Skåne så tyckte jag att siluettbilder kan vara minst lika effektfulla som vanliga fågelbilder.
 
Jag har till och med tagit i rejält i redigering för egentligen så var det inte så här underexponerade men som sagt den här gången så ville jag ha silluetter. Kommer nog dock att lägga upp vanliga fågelbilder från den resan också men kan ju vara lite roligt med variation ibland.
1

Snö i april?

 
Jag som trodde att jag bodde i södra Sverige men man kan ju undra lite eftersom det har snöat i två dagar nu? Att det kommer hagelskurar och så är ju en sak det gjorde det ju till och med i juli för något år sedan men att det kommer snö som har varit kvar ett tag nu är lite märkligt.
 
Fast det kallas ju "April-väder" för en orsak då det både har varit 19+ och nu är det snö, men väderrapporterna sa att det skulle vara soligt haha när har dem någonsin rätt. Fast det är nog lugnt för det mesta har redan smällt bort som tur är.

Lagerrensning - Pixelbutiken.se!

 
 
"Ut med det gamla in med det nya" som det heter... Nu är det stor lagerrensning hos Pixelbutiken med väldigt generösa rabatter upp till hela 59%! Passa på att fynda kameratillbehör och nördprylar genom att klicka in på
 
 
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar