Hyacint

 
Idag hade det tydligen ploppat upp en Hyacint i trädgården eller ploppat upp, det har väl förmodligen tagit ett tag, men första gången jag lade märke till den. Dock så fick jag inte med solen som jag vill för ja, den stod för lågt helt enkelt och det var buskar och annat ivägen. Men det var ju ganska passande bakgrund ändå.

The yellow one

 
Denna bilden representerar den här dagen ganska bra, inte varmt och inte kallt, inte lugnt och inte stressigt, utan helt lagom dag haha. Har varit på Lydnadstävling idag då syrran tävlade sedan så åkte vi till min faster och vi blev bjudna på en riktigt god middag, gottgott! Nu blir det att avsluta dagen med en god kopp kaffe och en film.
1

Let's Shoot #4 - Tema: Surrealistiskt

 
Den här månadens tema fick en ju verkligen att tänka kreativt och att försöka använda sin fantasi, men till slut så hade jag så många idéer så jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Till slut så tänkte jag utmana mig själv och välje ca 4 slumpade bilder och försöka göra något av det. Det blev en rymdstation kanske haha, man får själv välja vad det ska föreställa, men något i det stuket ser det ju ut som. Såg att bilden blev lite pixlig men det kanske blir så när man försöker komprimera en 1,3 GB stor bild.

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, SofiaInaHanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar