Alix den modige

 
Jag satt nyligen och kollade igenom fotomappen från det senaste blogginlägget och jag hittade två bilder till som jag vill visa, och motivet är Alix "den modige". Det som är lite synd bara var att bilderna togs i alla hast då jag inte visste hur länge han skulle vara kvar där men hade jag haft lite mer tid på mig så hade jag kunnat komponera bilderna lite bättre, för man ser ju inte helt hundra det "modiga" som han gör.
 
Han står ju på en stubbe det ser man ju men det som jag inte fick med är att han står ca 1-1,5m över vattnet och balanserar på stubben, så hade han inte haft så bra balans som han har så hade han ju kunnat plumsa i vattnet.
1

Promenad vid en sjö

 
Jag har visst varit lite frånvarande från bloggen ett par dagar märkte jag nu, men jag har haft rätt så mycket att göra så det har inte funnits tid till det tyvärr. Jag hade till och med glömt bort att visa er de här bilderna som jag tog för två helger sedan tror jag det var.
 
Jag och farsan tog med oss hundarna och tog bilen till en sjö inte så långt ifrån där vi bor och som alltid så hade jag med kameran, det är ju ett måste om man ska någonstans och det var riktigt najs att gå med hundarna runt den sjön.
 
Om ett tag kommer det nog bli några dagars uppehåll igen kanske för nu på fredag ska jag med familjen på tävling, var väldigt länge sen jag hängde med dem, jag brukar ju oftast ta hand om några hundar här hemma när de ska iväg men den här gången ville jag verkligen med, för inte långt ifrån tävlingen skulle det finnas ett fint naturreservat som jag vill fota, hoppas bara det blir fint väder de dagarna som vi ska vara där.
1

Vår på riktigt!

 
De har varit mycket prat bland folk och skrivande på bloggar de senaste veckorna om att det är så härligt att våren är här, men det har ju varit rätt sisådär väder egentligen ju, i varje fall där jag bor i södra Sverige. Vår tycker jag det är när det är som nu soligt, varmt och när blommor har börjat att blomstra och när knoppar på träden kommer fram, vilket det gör nu i full fart.
 
Var bara ute i trädgården och tog lite bilder, det har ju dykt upp så mycket att fota nu, vi har till och med börjat få nya träd och buskar men de ska vi nog rensa bort sen, man kan ju inte det låta växa hur som om man vill ha träd på lite random ställen så att säga hehe.
5
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar