Fortsatt regnande

 
Känns ju lite smådrygt att man inte har kunnat dra iväg någonstans och fota som jag brukar göra på helgerna men man blir inte så där jättetaggad på det när det regnar, haglar och åskar hela tiden, eller i omgångar men endå inte så att man hinner iväg och göra något innan nästa regnskur kommer.
 
Men mellan regnskurarna hinner jag i alla fall ut med hundarna och ibland hinner jag knäppa några bilder i trädgården, det finns ju alltid någoting att fotograferar brukar man ju säga, eller man, jag brukar säga det iallafall haha så den här gången hittade jag sniglar med snygga skal/snäckor och lite näckrosor.
6

Regn och hagel

 
Det börjar kännas som en sommar för några år sedan när det var regn varje dag typ, som den här veckan då har det varit väldigt blandat men mest regn och även lite åska som har slagit ut bredbandet, om det nu kan det men känns som ett samband då det inte varit några problem förr men den här veckan har internet inte velat sammarbeta.
 
Idag kom det hagel också, och det var ju inte lite, som ni ser på den sista bilden så var det så mycket så det blev "snö" vid rännan haha, väldigt konstigt. 
6

Lansering av nya fotobutiken - Pixelbutiken.se

 
Nu var det äntligen dags! Efter nästan ett års planering och mycket arbete så lanseras idag den nya fotobutiken Pixelbutiken! Där finner ni kameratillbehör och nördprylar för den fotointresserade!
 
Välkommen in!
10
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar