KollageJag som många andra har beställt bilder från Fuji i a6 format och jag kände att det är lite tråkigt att sätt in bilderna i någon pärm som man senare aldrig kommer att öppna så jag tänkte varför inte göra kollage av bilderna.

Än så länge så har jag bara gjort ett litet kollage med stående bilder 3x3 jag ska även göra en 4x5 och en 8x7 som kommer att bli ganska stor (135cm bred & 80cm hög) så frågan är vad man ska använda för att sätta upp kollagen sen. Det lilla som jag redan har gjort satte jag upp med klet för det ska ändå sitta på en dörr men vad ska man använda till de andra kollagen som ska sitta på tapet? någon som har ett bra förslag?
5

Spindel #2Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 Close up filter +4 & +10
5

Spindel #1Nu när man har flyttat till hus så har man ju sett betydligt fler spindlar än vad man brukar. Den här såg jag utanför garaget när jag skulle mata fiskarna så jag sprang upp och hämtade kameran och några close up filter och tog helt enkelt lite bilder på den lilla rackaren.

(#1) för att jag har två bilder till på spindel som jag visare senare, så sen kommer #2 om det var någon som funderade över det.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar