Samo 9 år

 
För några dagar sedan så fyllde Samo 9 år, den största sheltie som vi någonsin haft kanske är för att han är från Danmark och blivit uppväxt på Tuborg och pölse haha. Det är även vår äldsta hund just nu men för att vara så pass gammal så är han väldigt pigg och glad, det märks helt enkelt inte.
 
De här bilderna tog jag på hans födelsedag och då var han som vanligt ute i trädgården och hjälpte till med arbetet, vi brukar kalla honom för arbetsledaren för han låter alla andra arbeta sen så kommer han fram då och då för att se att allt är utfört på ett bra sätt. Hans favoritleksak är handskar både på vintern och i trädgårdsarbetet så kan handskarna försvinna och hittas lite varstans.

Dags för grillen

 
I helgen var det så varmt och härligt väder så då tyckte vi att det var dags för grillen, grannarna har redan grillat ett par gånger innan men det kändes lite väl tidigt. Det har man ju saknat både att kunna sitta ute och äta och sen den goda maten som man kan göra på grillen.
 
Nästa gång hoppas jag det blir fisk på grillen, testade en hel lax en gång och det blev supersmarrigt och sen ska man ju ha grillad banan med chocklad och glass till efterrätt, en riktig klassiker, blir nästan lite hungrig igen bara av att skriva om det haha.

Valpträffen

 
Igår så var det den första valpträffen med Xzippers och Zentas valpar, de har ju bara varit ifrån oss ett par veckor med det var roligt att se hur de hade växt till sig och fått sina egna personligheter, väldigt lika sina föräldrar men ändå. Jag trodde att det skulle vara svårt att fota dem men det var det inte, det var omöjligt haha.
 
De sprang runt som bara den och ville hälsa på både människor och hundar hela tiden och lite extra kul var det nog för dem att få träffa sina föräldrar igen. Det var superfint väder också så det blev en lyckad valpträff, hoppas att det blir fler i framtiden.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar