Valborg

 
Då var det dags igen att välkomna våren och värmen så det blev lite grillning på eftermiddagen sen så har det blivit en del trädgårdsarbete under dagen och många hundpromenader samt lite socialträning med valpen.
 
Dock så blev det inte mycket till majbrasa i år efter som här där jag bor så skulle den tändas rätt så sent på kvällen och då började det ju så klart att ösregna, så det blir en hemmakväll med hundarna och famlijen istället.
 
Men önskar er alla en trevlig valborg!

Sugen på rabarberpaj

 
Nu börjar det dyka upp en och annan gröda i trädgården som till exempel gräslök och rabarber så nu är man ju lite sugen på att göra paj. Jordgubbarna kommer ju senare i sommar, annars så är det främst det som vi har på tomten, ibland händer det att vi testar att odla lite annat också som tomater, chili och paprika men de senaste åren har det inte gått så bra med det då det blivit alldelse för varmt i det lilla drivhuset.
 
Man kanske ska ta och kolla runt lite och se om man kan hitta något kul som man kan odla, det ska ju gärna vara någon användbart också, har som sagt provat chili förut och det gav mycket frukt men det tog väldigt lång tid, vi satte fröna i mars och kunde äta det i september så ja inte världens snabbaste.

Samo 9 år

 
För några dagar sedan så fyllde Samo 9 år, den största sheltie som vi någonsin haft kanske är för att han är från Danmark och blivit uppväxt på Tuborg och pölse haha. Det är även vår äldsta hund just nu men för att vara så pass gammal så är han väldigt pigg och glad, det märks helt enkelt inte.
 
De här bilderna tog jag på hans födelsedag och då var han som vanligt ute i trädgården och hjälpte till med arbetet, vi brukar kalla honom för arbetsledaren för han låter alla andra arbeta sen så kommer han fram då och då för att se att allt är utfört på ett bra sätt. Hans favoritleksak är handskar både på vintern och i trädgårdsarbetet så kan handskarna försvinna och hittas lite varstans.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar