Skogsutflykt

 
I helgen var jag och föräldrarna ute på en lite skogsutflykt med god fika och hela kitet. De äldre hundarna fick också följa med den här gången för de var väldigt länge sen som de fick göra det.
 
De tycket såklart också att det var väldigt roligt trots att vi inte hittade så mycket svamp, eller jo mycket hittade vi men inte så mycket som var ätbart tyvärr, man får nog vänta lite längre och hoppas att vildsvinen inte äter upp allting haha.
2

#9 Vem ska det föreställa?

 
Igårkväll så satt jag och kollade runt bland en massa bloggar och läste en hel del inlägg och bara sådär fick jag för mig att ta tag och göra en illustration igen, för det hade ju varit ett lagom mellanrum sen min senaste så igårkväll/natt och den här kvällen har jag hållit på med denna.
 
Eftersom det är ganska långa mellanrum varje gång jag gör en illustration så blir man ju "långsamt" bättre med tiden, och som alltid så är jag ganska nöjd över vissa detaljer här och där men man kan ju alltid bli bättre.
 
Till frågan, vem ska det föreställa då?
7

Let's Shoot #9 - Gammaldags

 
Den här gången slumpades temat till "gammaldags" och så fort jag hör det ordet så tänker jag alltid på analoga kameror och gamla negativ, vet inte riktigt varför men så är det. När jag började med fotografering för länge sedan så fotograferade jag faktiskt analogt, det kanske man inte tror hehe. Så när äldre fotografer skämtar om den gamla goda tiden då man hade 24-25 bilder på sig och sådana gamla referenser så förstår jag det med.

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, SofiaInaHanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!
4
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar