Vinnarna

 
Jag var ju hundvakt i helgen medan de andra var iväg och tävlade agility och på bilden så ser ni vinnarna och med tanke på alla vinster som de hade med sig hem så trodde jag att de bara var våra hundar som var framme vid prispallen för det var väldigt mycket. Får väl hoppas att det går lika bra för dem på tävlingarna som kommer längre fram i år.

Mycket fotande idag

 
Ja så kunde det se ut idag när jag var ute och fotograferade, två gånger blev det faktiskt så blev rätt så trött efter allt cyklande och promenerande men det är ju kul. Sedan så var jag ju hundvakt idag med så har gått ett antal rundor med de tre hundarna som var hemma.
 
Här kan man ju också se skillnaden på mobilens två kameror, det är ju rätt så stor skillnad men å andra sidan mycket lättare att fota med frontkameran om man ska ta en sådan bild så klart. Efter Earth Hour så jag nog gå igenom dagens bilder, det blev ju en del sedan får vi se vad det blir för något i Photoshop.

En grå dag

 
Det har varit en kall, regnig och grå dag idag så inte de bästa förutsättningarna för att få så färgglada bilder och det märktes när jag cyklade till vattendraget och fick se att bilderna blev ganska gråa, de kunde kanske passa i svartvitt med, ska nog ta och kolla det i Photoshop nu.
 
Helt slut var man med efter att ha cyklat fram och tillbaka och efter att ha varit ute i två timmar och klättrat på hala stenar och små klippor. Det tar ju ganska lång tid med när man fotar med långa slutartider märkte jag när jag såg att jag bara hade knäppt 40 bilder under den tiden. Nästa gång ska jag nog bege mig dit när det är lite mer ljus.
4
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar