Floating nature

 
Mellan alla rundorna med hundarna som man har varit tvungen att gå nu när man har varit hundvakt, eftersom resten av familjen har varit iväg så har det ändå blivit lite fotografering trots allt. Så här kan det se ut när man provar på lite annorlunda redigering så att säga.
 
Vill verkligen ha lite trevligare väder så snart som möjligt, är nämligen sugen på att använda flycamen. Det har inte blivit så mycket filmning med den eftersom jag inte har hittat några bra motiv och så men vädret hade ju kunnat bidra med lite idéer om det någon gång kunde vara fint haha.

Påskefterrätt

 
Nu ska det bli gott att mumsa i sig kladdkaka med jordgubbar och sedan lite påskmust på det. Japp det får bli mitt lilla påskfirande, eftersom resten av familjen är iväg och tävlar som vanligt så fort de är lediga, så jag fick bli hemma med de gamla hundarna och ta hand om dem. Rätt skönt att ha huset för sig själv i några dagar.
1

Lite RAM är ju aldrig fel

 
Woho! Blev så glad igår, och är även idag eftersom mina nya RAM-minnen kom hem då och det har jag verkligen behövt under en längre tid, det är ju ganska stor skillnad nu från 4GB till 12GB. Så nu kan jag jobba med väldigt stora dokument i både Premiere Pro och i Photoshop.
 
Innan så blev det ju pixelfel i mitt Ps om jag hade dokument/lager som blev större än 700mb men nu kan jag nog ha flera GB utan att det ska behöva hända igen, men som alltid uppgradera man en sak så vill man ju bara ha mer haha, så nu hade det suttit fint med en SSD-disk också.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar