Alix & Samo hänger med

 
Här har vi ju coolingarna Alix och Samo som numera alltid hänger med på fotorunderna eller ah när jag fotograferar med resten av familjen iallafall, när jag är själv så hänger dem inte med för det skulle nog bli lite jobbigt att både hålla kolla på dem och försöka fotografera samtidigt haha.
 
De har väldigt roligt när de hänger med och dem har ju sina små tics, som till exempel att så fort de ser en sten så ska de hoppa upp på den och då är det godisutdelning, tycker dem när dem är så duktiga, så det går ju inte fort fram när dem är med och när det är mycket stenar runtom.
2

Vill tillbaka till reservatet

 
Ikväll har jag kollat igenom de senaste fotomapparna som jag har gjort och jag märkte att jag hinner verkligen inte med att redigera bilderna, det är för många helt enkelt hehe. Det kanske blir att man får lägga upp en bildbomb, fast egenligen tycker jag inte om det så mycket, inte om man gör det för ofta iallafall men det gör ju inte jag så ofta så det kanske jag skulle ta och göra.
 
De här bilderna är från naturreservatet som jag och farsan hittade för nån helg sen och jag känner att jag verkligen vill tillbaka dit, för när vi var där så kände jag att "här kan man få bra bilder" så om man letar reda på något bra motiv och är där när ljuset är som bäst så skulle det vara väldigt roligt. Nu kom jag på att jag skulle ju kolla om jag till och med kunde cykla dit, men det hade jag glömt så det ska jag kolla upp nu på G-maps.

Härlig Eftermiddag

 
Varje dag när jag har fullt upp med fotojobb eller med att fixa med företaget som snart ska lanseras så kan jag hålla på med det i princip 24/7 men idag så bestämde jag mig för att vid fyra-tiden ska jag ta en paus eftersom det var så härligt väder ute.
 
Så det blev att jag satt ute i solen med kameran ifall det skulle dyka upp något i trädgården och sedan så laddade jag upp med en kopp kaffe och en prilla med det nydesignade utseendet på dosan, så ska det ju vara varje dag hehe.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar