Helgens agility-tävling!

 
Nu har jag suttit och redigerat en hel del bilder ifrån helgens agilitytävling, jag passade på att hänga med familjen då de skulle tävla där och även vara funktionärer. Det var inte så långt hemifrån den här gången heller så jag kunde ju komma och gå lite som jag ville. I vanliga fall så brukar de ju tävla 30 mil bort så då måste man ju vara med från tidig morgon till sen kväll, men som sagt inte den här gången.
 
Blir att gå kvällsrundan med hundarna nu och sen när jag kommer in igen så blir det nog att fortsätta att redigera mer bilder ifrån tävlingen, det blev ju rätt så många så tar en stund att gå igenom alla.
1

Rabarber

 
För någon dag sedan på en eftermiddag så hade jag lite tid över till att skörda lite rabarber, de håller på att bli alldeles för stora så det var verkligen dags för det. Det är ju bättre att man skördar rätt så ofta så kan man få många tiotals liter på en säsong.
 
Vi brukar oftast göra rababerpaj men i år så funderar jag på att göra saft också för det går ju åt rätt så mycket när man gör det och det behöver gå åt för annars har vi rabarber för 50 pajer och det är ju lite överdrivet. Ska googla lite och se om man kan göra något mer på det.
1

Fler bilder från - Råå

 
Jag satt nyligen och kollade igenom lite fotomappar i arkivet och hittade lite fler bilder från Råå, det vill säga "Skåne" där jag var för ett tag sedan och fotade lite natur och vildliv som rovfåglar och hjortar med mera, bilder som jag har visat i tidigare inlägg.
 
Men jag hittade även dessa som jag inte hade redigerat eller visat på bloggen, det är några bilder från naturreservatet som jag var i ena dagen och på sista bilden kan ni se en karta över hela stället, det var rätt så stort cirka 1,4 mil om man gick runt hela leden om jag minns rätt. Hade gärna åkt dit på sommaren eller framför allt hösten då kan jag tänka mig att man kan få bra bilder därifrån.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar