Pixelbutikens populäraste 2014!

(Klicka på bilden för att komma till Pixelbutiken.se)
 
För er som funderar på att köpa julklappar från Pixelbutiken vill jag nu passa på att tipsa om att det är god tid att göra det nu. Jag såg över våra topp-3 populäraste produkter i butiken både bland kameratillbehören och nördprylarna och det blev dessa som ni ser på bilden ovan, butiken startades i år så har ju inte funnits så där jättelänge så 2015 kan det nog bli några nya produkter som hamnar på topp-3.
3

Stämningsfulla ljus

 
Nu börjar det ta sig, med lite start på julstmäningen med ljus som gör så att det doftar äpple och kanel i hela huset, sedan så har det ju blivit lite must, lussekatter, skinkmacka, och pepparkaksglögg men namnet var lite missvisande för det smakade bara som vanlig glögg tyvärr.
 
När det blir lite mer belysning ute med så ska jag nog ta på ett stjärfilter och fotografera som jag har gjort tidigare vintrar, det är det som jag har gjort med den här bilden med, gillar den effekten rätt så mycket faktiskt, sen så kan man ju ta på ett filter till så blir det dubbel effekt och man kan experimentera hur själva "ljus-stjärnorna" ska se ut.
5

#11 Vem ska det föreställa?

 
Nu var det över ett halvår sedan som jag gjorde någon illustration eller något liknade i Photoshop så för någon kväll sedan när jag satt och lyssmade på musik och kollade runt bland lite bloggar så fick jag för mig att göra en ny och så här blev den. Den här gången blev det inte så mycket jobb med Pen-Tool utan mer med diverse filter och den vanliga penseln, det traditionella sättet brukar ju annars ta alltifrån tre till tio timmar hehe.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar