Tar en läspaus

 
Igår var det fullt upp hela dagen och jag kom inte hem för ens sent på kvällen, så där av blev det inget inlägg igår  och jag såg att det hade kommit en ny fototidning men den hann jag inte läsa. Så nu efter att ha haft fullt upp idag med så blir det att läsa lite.
 
Det kom med en extratidning idag med som det brukar göra med fototidningar, men som vanligt så är det ofta ingenting att ha, bara reklam och en sak som jag aldrig har förstått är varför man gör en hel tidning med produkter och priser, det står ju på hemisdan/hemsidorna så det har man ju redan bra koll på.
2

BTS - Candles Light Painting

 
Innan det börjar ramla in frågor om utrustning och inställingar kring bilden som jag lade upp igår, vilket det redan har gjort, men innan det kommer fler så tänkte jag göra ett "behind the scenes-inlägg" istället.
 
Utrustning: Canon 7D, Canon EF 50mm 1.8, Manfrotto 055 XproB Stativ, blå LED-nyckelringslampa, blå och gul "tändare-lampa", ljus och silverbord som motiv.
 
Inställningar: 50mm - f/1.8 - 30sek - iso100
1

Let's Shoot #5 - Inspirerat av en film

 
Det här temat borde ju vara lätt som en plätt med tanke på att jag som har sett och som kollar på så mycket filmer men då får man ju så klart beslutsånget istället haha. Jag kunde inte ens välja en film utan en tv-serie men jag tror/tycker det också borde vara gilltigt för månadens tema.
 
Inspirationen fick jag från den gamla tv-serien Charmed i Sverige hette den "Förhäxad", och hur kom jag och tänka på den serien? Jo för jag såg introt för ett tag sedan på Youtube haha. Men i alla fall, ljusen är ju givet när det gäller den serien och belysningen skulle föreställa "magin/häxkonst".

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, SofiaInaHanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!
6
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar