Mycket packning

 
Ja, så här kunde det se ut idag när jag var ute och fotade/filmade. Jag var redan uppe vid klockan 06.00 idag så det har blivit en mycket lång och härlig dag, fast det tog ju såklart ett tag innan man piggnade till där på morgonen.
 
Tar han verkligen med sig så mycket varje gång han går ut med utrustningen kanske ni tänker, och svaret är nej givetvis inte men jag kanske ska vara med i Nikonfilmfestival-tävlingen så jag behövde ha med mig rätt så mycket utrustning vid de olika tagningarna. 
1

HDR - Långa slutartider

 
Idag försökte jag verkligen undvika regnet så jag var inne på hur många sidor som helst men de brukar ju endå alltid ha fel så det var ju meningslöst så jag gick ut och hoppades på det bästa, och jag klarade mig bra ifrån det.
 
Jag tror inte att jag har testat hdr och långa slutartider samtidigt någon gång så det var väldigt spännande och roligt. Hdr är ju ganska svårt att fotografera därför fick jag ta väldig många bilder, så jag fick mycket material att experimentera med.
 
Det som är lite synd är att det tar ca 3 gånger så lång tid att både fota och redigera hdr-bilder inte för att datorn är seg eller så men det är väldigt många steg som man måste göra för att komma till slutprocessen.
5

Hur jag redigerar bilfoto!

 
 Full HD för bästa kvalité!
 
Nu så har jag gjort en video eftersom en av er läsare hade efterfrågat en och den handlar om hur jag redigerade den här bilbilden som jag tog för några dagar sedan. Jag hade tyvärr inte kameran till hands när jag spelade in detta så vi får hoppas att ljudet är tillräcklig "okej" endå.
 
Hoppas ni förstod och att något kanske var till hjälp, skriv gärna om fler tips ni vill att jag ska göra, kan både vara video/bilder-text om redigering eller annat om foto.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar