Slow shutter speed

 
Jag kände mig tvungen att visa två bilder till från "Feeling Dizzy-inlägget" då jag har redigerat klart dem nu. Det tar ju alltid lite tid att redigera klart alla bilder när man har annat att göra som idag när vi var och köpte ny torktumlare, installerade den och slängde den gamla.
 
Just nu sitter jag växlar mellan att leta julklappar att köpa och samtidigt skriver jag på ett annat inlägg också som kommer att dyka upp imorgon och det är en riktigt grym tävling så det får ni inte missa!
3

Det börjar bli kallt

 
Det är verkligen stor variation på vädret nu om dagarna, för någon dag sedan var det 9 plusgrader och idag var det 1 minusgrad. Så det börjar ju bli mindre bekvämt att vara ute och fota och mer opraktiskt med tanke på alla tjocka kläder man måste ha på sig.
 
Men det är ju inte vädret som ska bestämma över ens fotografering. Det är bara till att fortsätta i vanlig ordning och när det blir för kallt kan man alltid tända en vedbrasa och kolla på sommarbilder från arkivet hehe, då är det mysigt.
6

Fotojobb & agg mot SJ

 
Nu känns det rätt så skönt att kunna pusta ut och känna att man har gjort ett bra och gediget fotojobb. Det har ju så klart varit väldigt roligt att få fota fem olika slags företag med studioutrustning och fått lära känna nya personer men även kämpigt att få ihop allt och redigeringen, där det svåraste var att maska allas frisyrer.
 
Eftersom arbetet blev uppdelat i två "pass" så blev det ju att jag fick resa fram och tillbaka lite mer än planerat och idag blev jag inte speciellt glad när jag skulle bege mig hemåt. Jag tycker att det är väldigt märkligt att det finns ett företag i Sverige som har rätten att frånta sig de skyldigtheter som alla andra företag måste anpassa sig till.
 
Jag snackar förstås om SJ och andra reseoperatörer som dagligen får kritik riktad mot sig men som aldrig gör någoting åt det. Till det som hände idag då och det som jag stör mig på är att jag har under tre gånger har fått betala två gånger för en och samma biljett d.v.s det dubbla priset, och det andra är att de säljer biljetter till tågresor som de redan vet inte kommer bli av.
 
Så där ja, nu har jag fått skriva av mig lite. Jag brukar sällan skriva om saker som jag blir arg över men någon gång ska ju bli den första också och jag känner att det är fler än bara jag som tycker så här.
3
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar