Eggy in basket

 
Frukost, lunch, middag eller kvällsmat denna måltid passar i alla lägen, det tycker jag i alla fall. Detta åt jag till lunch idag och det var första gången som jag åt "ägg i korg", ni kanske känner igen rätten från V for Vendetta de äter nämligen det där.
 
Man kan verkligen göra mycket med bara ingrediensen "ägg". Man kan steka, koka, äggröra, eller den här måltiden, prova själva vettja!
2

Birdie

 
Idag så var det årets första fågelfotografering eftersom nu under vintern har det varit väldigt dåligt med fåglar, har nästan inte sett några alls faktiskt men idag när det blev några plusgrader och solen kom fram så kom fåglarna fram också.
 
Så jag tog med mig kameran och telet ut, jag passade även på att använda blixten och det gick ganska bra men egentligen ska man ha en speciellt bouncer för att blixteffekten ska fungera på lång avstånd. Men jag har inte köpt det ännu, man ska ju aldrig köpa något om man inte är helt säker på att man kommer använda det.
6

Fråga - Göra bloggen större?

 
Vill gärna höra era åsikter om detta!
 
Jag har länge funderat på att göra bloggen större d.v.s bilderna/Content men jag kan aldrig bestämma mig eftersom att göra bloggen större medför ju en del fördelar men även några nackdelar. Jag kollade upp runt 10st bloggar igår och det var allt ifrån 690px till 800px och snittet låg på 700px det är det jag funderar att ändra till från det jag har nu "655px".
 
Det är ju bara 45px skillnad men det gör en del faktiskt, på bilden kan ni se hur stor skillnad det skulle bli rent procentuellt. Den stora nackdelen är ju att alla inlägg som jag har skrivit hittils kommer att vara små och se konstigt ut i det nya formatet i sådana fall men det kanske inte är så störande som jag tror eller?
 
Är bloggens nuvarande storlek bra? Eller ska jag göra den större?
4
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar