Fototips - Glömt stativet?

(Mobilbilder)
 
För några helger sedan så funderade jag på om jag skulle ta med stativet eller inte, det kan man ju vela om ibland och tar man med det så får man ingen användning av det och måste bära runt på det och tar man inte med det så behöver man det mer än någonsin, så brukar det vara ibland hehe.
 
Då kom jag på att jag kunde tipsa er som nån gång har glömt stativet hemma, att det inte är helt kört. Man behöver bara använda sin kreativitet så kan man få ett stativ var som helst. Ett exempel är bilderna som jag har med i inlägget, här använder jag ett träräcke som stativ och för att kunna vinkla kameran neråt som jag behövde just då för att fota vattnet så använde jag min ena handske som "lutnings-ramp".
 
Andra gånger har jag använt jackan som stativ och föremål som jag har hittat på de platserna som jag har få fotat på. Det är ju inte lika lätt att ställa in vinklar och så som man kan göra med sitt stativ men oftast så fungerar det väldigt bra.
 
Dock så ska man alltid se till att kameran står stadigt så den inte riskerar att falla och gå sönder, på bilderna så syns det inte att jag har min hand lätt runtom kameraremmen ifall att den skulle börja åka iväg, jag skulle t.e.x aldrig gå iväg och lämna kameran på det stället då det är alldeles för osäkert.
1

Kamerasmycken Rea!

 
För ett par veckor sedan så hade vi rea på kameraringar, den rean fortsätter men nu lägger vi till ytterligare tre smycken på den rean. Kamerahalsband med klocka, kamerhalsband i vintagestil och kameraörhängen guld-svarta är de nya produkterna som läggs till på.
 
Rean och smyckena finner ni hos Pixelbutiken.com!

Vinter-bilfoto

 
Det var ett bra tag sedan som jag gjorde någon bilfotografering men förra helgen så fick jag en förfrågan från en polare så vi tog lite "test-bilder" kan vi kalla det för, för vi ska försöka oss på att ta lite bättre bilder längre fram.
 
Dessa blev ju relativt bra men det var inte så bra ljus och inte så bra väder så vi ska försöka nån annan gång när det inte är så blaskigt ute så bilen är helt clean så att säga. Sen så är det väldigt svårt att hitta nån bra plats för just bilfoto där vi bor, det är rätt så ont om fina bakgrunder utan att man måste köra rätt så långt. Men tills dess så kan jag ju sitta lite i Photoshop och testa lite olika redigeringar.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar