Gott nytt år!

 
Nu är vi i full gång här hemma med att göra den efterlängtade smörgåstårtan och med musiken på högsta volym för att hundarna ska klara sig igenom natten också. Man kan ju nästan tro att det är tolvslaget nu, det smäller rejält redan.
 
2013 har varit ett helt okej år tycker jag, inget extremt dåligt eller bra utan ja helt okej. Men 2014 hoppas jag blir ett riktigt grymt år och ni kommer få veta varför längre fram, ni har ju redan sett i tidgare inlägg att jag har pikat om att starta företag men har inte berättat inom vad ännu.
 
Tack till alla er som följer min blogg och till alla bloggvänner man har fått lära känna.
 
Gott nytt år på er! =)
2

Naturen i natten

 
Strax innan solen gick ner ikväll så bestämde jag mig för att bege mig ut och se om jag kunde hitta någonting att fotografera, men bilderna blev till långt efter att solen hade gått ner. Man har ju haft lite abstinens nu när det har varit så dåligt väder under en längre tid.
 
Nu börjar det närma sig slutet på det här året med så imorgon blir det att fira med familjen, hoppas på att få fotografera lite fyverkerier och äta mängder med smörgåstårta haha, det är ju det bästa!
2

BW - Noisy

 
Det tog ganska lång tid innan jag och farsan bestämde oss för att ta en sväng med bilen och hitta ett ställe där vi kunde ta en fotopromenad, men det spelade inte så stor roll att vi väntade för vädret hade inte förändrats någonting, det har alltså varit grått och tråkigt hela dagen.
 
Bilderna som togs idag tyckte jag passade i svartvitt då de redan från början var ganska lite färg i dem plus att det blev ganska höga isotal vilket gör att det ser lite gammaldags ut. När vi klev ut från bilen så tog det kanske bara 20 minuter så hade vi sett en havsörn, en nötskrika och fem rådjur, dock på väldigt långt avstånd så bilderna blev ju inte bästa kvalité men jag var ju tvungen att knäppa några bilder i alla fall.
 
Det var även första gången som jag provade batterigreppet ute i fält och det fungerade som det skulle. Det blev inte så mycket tyngre heller men med telet på så blir det lite tungt efter ett tag att fota med det på frihand då det väger runt 4kg hehe.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar