Agility-tokar!

 
Här har vi ju det coola gänget som ger allt på träningen. Detta är lite bilder som jag tog för några dagar sedan när familjen skulle iväg och träna med hundarna, det var väldigt stark sol den dagen som ni kan se på bilderna men jag gillar att höstfärgerna kom med i bakgrunden.
 
Första bilden i inlägget såg jag direkt vid fototillfället att det blev en cool bild, men eftersom jag tog en bildserie så var jag tvungen att gå tillbaka några bilder för det gick för snabbt för att se det live hehe. Det är alltid en lika rolig utmaning att fota actionbilder.

I reservatet

 
Igår så var jag inte speciellt glad efter att ha laddat alla batterier till kameran, packa den stora fotoväskan och planerat en fotorunda för att sedan märka att det var punka på cykeln. Men idag hade jag turen att familjen skulle iväg och träna så de kunde köra förbi reservatet och släppa av mig där på en två timmars fotorunda.
 
Fick syn på en liten mus som hoppade ner i ett vattendrag och simmade iväg och jag kan ha sett en mård också, men jag är inte helt säker för allting gick så snabbt och jag fick bara se ryggen på den, men det var i varje fall ingen katt och jag kan inte komma på vad det annars kunde ha varit, men fick tyvärr ingen bild på den.
 
Det var en hel del kryp där med så kanske bli lite makro nästa gång, en spindel som jag aldrig hade sett förut hamnade på stativet också. så jag ska nog dit imorgon igen och fota för nu är punkteringen på cykeln lagad också.

Skogspromenad

 
Sitter och kollar igenom lite fotomappar från förra helgen och hittade dessa bilder från när vi var ute på en skogspromenad och letade svamp för kanske tionde gången men hittade ingenting. Riktigt illa, hade ju varit så gott med smörstekt svamp på ett par mackor.
 
Det var inte så mycket att fota i skogen den gången heller på hela mappen så var det bara de här två bilderna som jag tyckte var värda att redigera. Hoppas på bättre fototillfällen den här helgen som kommer, nu är det ju rätt så mycket höstfärger som man kan försöka få på bild ju.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar